Sağ Sağlim 2 Full İzle

KISA AÇIKLAMA ;


Gösterimi 2012’de gerçekleşen Sağ Salim filminin ikinci bölümü Sağ Salim 2: Sil Baştan filmi, yepyeni bir hikaye ile tekrar karşımızda. Filmin ana kahramanı olan Salih, sahipsiz bir cenazeyi sırf iyilik yapma uğruna memleketine götürmek ister.
Bu sırada karşılaştığı Nihal daha sonra kendisinin yol arkadaşı olacaktır. Bir çok kötü adamla mücadele eden kahramanlarımızı yeni bir sorun beklemektedir. Nihal’in annesi rehin olarak alınmıştır ve kahramanlarımız iyice içinden çıkılmaz bir duruma sürüklenmişlerdir.
Gerçekleşen seri katillerin ölümlerinden sorumlu tutulan kahramanlarımız kılık değiştirerek gizlenmeye başlarlar. Nihal daha sonra sürekli başına dert getiren Salih’ten ayrılarak annesinin peşine düşer. Kahramanımız Salih de bunu kendine yediremez ve hiçbir şeyin onlara engel olamayacağını düşünerek Nihal’i yalnız bırakmaz ve hemen yola koyulur.
2013 yılının en merak edilen Türk filmlerinden macera komedi olarak kabul edilen Ersoy Güler’in yönettiği filmde başrolde yine Burçin Bildik yer alıyor.


sag salim sahne ici Sağ Salim 2: Sil Baştan Full izle


2013 yılının son bomba filmi (Sağ Salim 2 izle) ile birlikteyiz.
Fragmanından da izleyeceğiniz üzere ilk filmden daha komik sahneler bizi bekliyor.. İlk filmi hatırlamayanlar için özet geçmek gerekirse; Muhtarın bir cenazeyi verdiği yere götürerek görevlendirdiği Salim’in başı dertten kurtulmuyor.
Yol üzerinde önce tabuttaki adamın oğlunu arabaya alır. Ardından da bir mafyadan kaçan sevimli bir bayanı bindirmek zorunda kalır.

sag salim 2 film ici sahneler Sağ Salim 2: Sil Baştan Full izle

Hemen sonrasında ise mola verdikleri yerde seri bir katili tabutun içine aldıklarından haberleri olmaz..
Yolda ilerlerken arabanın eski olması nedeniyle direksiyonu elinde bulan Salim, yolda duran kamyonete çarpar ve orada namaz kılan adamı yaralarlar.. Bu adam da kızın babası çıkınca kendilerini cümbüşün içinde bulurlar..
2. filmde ise Salim ve yoldaşları kılık değiştirir. Yolculardan Nihal, araba belasından kurtulup babasının şiddetine maruz kalan annesini kurtarmak için kendine başka bir yol çizer. Fakat Salim bu işin peşini bırakmayıp kız ve adam ile birlikte amansız mücadeleyi devam ettirirler.. Ayrıca çok önemli bir detay daha; 2. filme BKM’nin ünlü oyuncularından Metin YILDIZ eşlik ediyor. Kemal Sunal filminin Sakar Şakir filmine benzettiğimiz filmin 2013 versiyonu olan Sağ Salim filmi 2: Sil Baştan ile komedi rüzgarları esmeye devam ediyor.. En az ilk film gibi izlenme rekorları kıracağından şüphemiz yok. iyi seyirler dileriz.

Benzer Konular

3 yorum: