Yeni internet yasakları neler?

Yeni İnternet Yasası nedir? İnternet yasası ile neler değişti? İnternete sansür uygulanacak mı? 2014 İnternet yasası hakkında tüm merak ettiklerinize ve daha fazlasına bu haberin devamında ulaşabilirsiniz. Yeni İnternet yasası ve İnternete Sansür uygulaması hakkında herşey haberevet.com adresinde.

Yeni internet yasası tam metin. Yeni internet yasasında neler yasak? Yeni internet yasası ile DNS değiştirme son buluyor. Büyük tartışmalara neden olan internet yasası Abdullah Gül tarafından onaylandı.

Yeni internet yasası neleri kapsıyor? Hangi internet siteleri kapatılacak? İnternette hangi sitelerin erişimi engellenecek? Facebook sayfası kapatılabilecek mi? Twitter adresi kapatılabilecek mi? Yeni internet düzenlemesi hangi yenilikleri getiriyor.

Büyük tartışmalara neden olan internet yasası meclisten geçti. Yeni internet yasasının meclisten geçmesinin ardından tepkilerde peşinden geldi. Yeni internet yasasında neler var? İnternet yasası neleri yasaklıyor? internette ne yapmak yasak? İnternet yasası ile neler değişecek? Büyük tepkilere neden olan internet yasısı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayından geçti. İşte yeni internet yasasının içeriği.

10 maddeden oluşan yeni internet yasası Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandı. Büyük tartışmalara neden olan yeni internet yasası tam içeriği spothaber.com adresinde.Yeni internet yasasında neler var? İnternet yasası neleri yasaklıyor? internette ne yapmak yasak? İnternet yasası ile neler değişecek? Büyük tepkilere neden olan internet yasısı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayından geçti. İşte yeni internet yasasının içeriği.


İnternet yasası olarak bilinen, ‘Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Torba Kanun Tasarısı’nın 4. Bölümü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandı.

Günlerdir büyük tartışmalara neden yeni internet yasası (internet sansürü) Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e gönderilmişti ve Gül'ün yeni internet yasasını onaylayacak mı yoksa veto mu edecek diye bekliyordu. Kamuoyunu meşgul eden yeni internet yasası (internet sansürü) dün akşam Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandı.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , tartışmalara neden olan yeni internet yasasını onayladığını internetten açıkladı. İşte yeni internet yasasının (internet sansürü) 10 maddesi...

SOSYAL MEDYADA GÜL'E ANINDA TEPKİ YAĞDI

Twitter'dan kısa bir açıklama yapan Gül, "2 maddeyle ilgili kaygılar var, yarın giderilecek" diyerek revizyonun da sinyalini verdi. Açıklamanın hemen ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün twitter hesabını takip edenlerin sayısı hızla azalmaya başladı. Peki tepki çeken bu uygulamayla hayatımızda neler değişecek.

Benzer Konular

0 yorum: